World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Goedkope heren horloge

Op internet kun je goedkoop horloges kopen. Je vindt snel een mooi heren horloge voor een paar tientjes. Zijn deze horloges net zo mooi en goed als dure merkhorloges van Hugo Boss, Cartier of Rolex? Wat zijn eigenlijk de verschillen, en maakt dat uit?

 

Heren horloges door de tijd heen

De geschiedenis van polshorloges is eigenlijk niet eens zo heel lang. Pas eind negentiende eeuw werden polshorloges populair. Eerst bij vrouwen, die hadden geen handig opbergzakje zoals mannen in hun kostuum. Een horloge met ketting was daarmee niet praktisch. Daarom werden er uurwerkjes aan een armband bevestigd en het polshorloge was geboren.

 

Het heren horloge hebben we deels te danken aan Cartier. Die ontwierp voor een mannelijke vriend een herenhorloge met een polsband van leer die te verwisselen was. In de Eerste Wereldoorlog werden er voor het eerst goedkoop horloges geproduceerd voor de jonge soldaten. Na de uitvinding van het quartz horloge, dat met een klein kwarts kristal en een lage spanning zeer nauwkeurig kon lopen werden goedkope horloges steeds beter van kwaliteit.

 

Goedkoop horloges kopen van goud

Horloges van echt goud en zilver zijn ware kunstwerkjes aan je pols. Ze zijn wel duur door de edelmetalen. Je kunt ook kiezen voor nep goud of een verguld horloge. Dan zit er een heel klein laagje echt goud over een metalen kast. Dat ziet er net zo mooi uit. Een “gouden” horloge is nooit helemaal van goud, dat materiaal is te zacht en zal sneller slijten.

 

Heren horloge als mode accessoire

Veel mannen kopen één keer een (duur) horloge en dragen die elke dag, jaar in jaar uit. Dan is een horloge meer een gewoonte en een praktisch voorwerp dan een mode accessoire. Gelukkig worden mannen steeds modebewuster. Dat zie je aan de kleding, steeds meer mannen dragen sieraden. Met de juiste accessoires kun je als man heel verzorgd voor de dag komen zonder veel geld uit te geven. Als je niets moet hebben van oorbellen en kettingen zul je toch moeten erkennen dat een modieus herenhorloge eigenlijk wel erg mooi staat.

 

Met goedkope herenhorloges kun je variëren, leg een kleine collectie van verschillende heren horloges aan en stem het horloge van de dag aan op jouw outfit. Dit zijn enkele types die zeker niet mogen ontbreken:

 

  • Staal / Goud / Zilver: Een stijlvol herenhorloge met een metalen kast met een zakelijke en chique uitstraling. En niemand die het verschil ziet tussen duur en goedkoop. Stijl is meer dan een merk, daar sta je boven toch?
  • Bandje van leer of stof: Het klassieke heren horloge met stalen kast en los bandje past bij heel veel situaties. Als je niet van leer houdt zijn er ook modellen met bandjes van stof. Die zien er hip uit en zijn heel comfortabel om te dragen.
  • Unisex horloge: Je mag ook best een kijkje nemen in de dames collectie, unisex horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bepaal je eigen look.

 

Goedkoop horloges kopen is de ideale manier om een collectie mooie heren horloges aan te leggen. Wees een man met stijl én met een gevulde portemonnee.

https://www.ikbensieraden.nl/horloge-kopen/herenhorloges/