World Pepper
Image default
Food and Drink

FlexTap, een alternatief voor Quooker?

De kokendwaterkraan is tegenwoordig enorm populair, en om deze reden ook niet meer weg te denken uit de keuken. Wanneer jij een nieuwe keuken koopt kom je al vaak uit bij een Quooker, aangezien deze kraan bij iedere keukenspecialist verkrijgbaar is. Maar er zijn ook alternatieve kokendwaterkranen. In dit artikel lees je meer over de FlexTap kokendwaterkraan.

Een uniek innovatief reservoir
De FlexTap beschikt over een uniek reservoir met innovatieve verwarmingstechnieken. Door de hoogwaardige isolatie in combinatie met deze techniek verbruikt de FlexTap weinig stroom. Daarnaast is het reservoir de meest compacte op de markt waardoor deze gemakkelijk in het keukenkastje te plaatsen is. Een laatste leuke optie van de FlexTap is dat deze kraan ook op temperatuur instelbaar is, vindt je 100 graden toch te heet? Dan kun je ook water tappen op 80 graden waardoor de thee gelijk gedronken kan worden.

Een kokendwaterkraan met veiligheid voorop
De FlexTap heeft naast een uniek reservoir ook goed nagedacht over de veiligheid bij de kokendwaterkraan. De kraan zelf beschikt over een druk en draai systeem en unieke cooltap technologie. Hierdoor kan je nooit zomaar kokend water uit de kraan tappen en wordt de buitenkant van de kraan niet heet. Nog een voordeel, de FlexTap heeft een vertraging op het kokende water zodat er niet gelijk kokend heet water uit de kraan komt, daarnaast beschikt de kraan over een compacte straal die niet spettert.

De levensduur van een FlexTap
Als je een kokendwaterkraan in je keuken plaatst wil je natuurlijk wel dat deze lang meegaat, gelukkig heeft FlexTap hier ook wat op bedacht. In het kader van duurzaamheid zijn alle onderdelen van een FlexTap gemakkelijk te vervangen of repareren, meestal zelfs gewoon thuis door jezelf uitgevoerd. Hierdoor kun je lang genieten van je kokendwaterkraan, gaat er toch wat stuk is dit gemakkelijk op te lossen.