World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Powermatic 2 Plus de beste oplossing?

Voor vele rokers is het kopen van sigaretten te duur geworden. Zelf sigaretten maken is voor hen vaak een goede oplossing. Welke sigarettenmaker moet je daar nu voor aanschaffen? In deze post gaan we op zoek naar de beste oplossing en bekijken we of de beproefde Powermatic 2 plus nog steeds de beste oplossing is.

 

Roken blijft duurder worden

Tabaksprijzen stijgen al jaren, in Nederland en Belgie zullen in 2020 de accijnzen wederom verhoogd worden door de overheid, waardoor de prijzen van sigaretten verder door blijven stijgen. Roken betekent een serieuze aanslag op je budget. Alleen om deze reden alleen zou het verstandig zijn om te stoppen met roken. Wil of kun je dit niet, dan kun je door zelf sigaretten te gaan maken heel veel geld besparen: Op jaarbasis loopt de besparing al snel op tot meer dan 2000 Euro (bij een pakje per dag).

Zelf Maken met een Powermatic 2 Plus

Powermatic sigarettenmakers gelden al sinds jaar en dag als de beste machines van de Benelux: ze werken zeer stabiel en prettig. Sigaretten hulzen worden mooi gevuld en de kwaliteit is vergelijkbaar aan sigaretten die uit de fabriek komen. De Powermatic 2 Plus is eenvoudig en makkelijk in gebruik, en met een vraagprijs van €84,94 zijn deze machines aantrekkelijk geprijsd.

 

De werking:

De Powermatic 2 plus is een half automatische sigarettenmaker. Dat wil zeggen dat de tabak nog steeds handmatig ingevoerd en verdeeld moet worden. Nadat de tabak verdeeld is plaats je de filterhulzen tevens handmatig.
Als laatste handeling haal je de hendel over. Hierdoor wordt het titanium tabaksmes naar voren gedrukt, waardoor overtollige tabak wordt afgesneden. Tegelijkertijd wordt de krachtige motor in de machine geactiveerd. Deze duwt via de injector de tabak in de lege filterhuls waardoor de sigaret mooi word gevuld. Het onderstaande filmpje toont de werking van de Powermatic 2 Plus in detail.

 

 

Voordelen van de Powermatic 2 Plus

Het grootste voordeel van zelf sigaretten maken is de enorme besparing die het oplevert. Het grootste voordeel van de Powermatic 2 plus is de kwaliteit van de gemaakte sigaretten: deze is gelijk aan sigaretten die uit de fabriek komen, en dit aan een fractie van de prijs. Andere voordelen van de Powermatic 2 Plus zijn:

 

  • Hij werkt elektrisch
  • kwaliteit; geen verschil meer met fabrieks sigaretten
  • geen afvallend vuur
  • werkt zeer snel en eenvoudig.
  • Machine is zeer degelijk en krachtig
  • 1 Jaar garantie.
  • Automatisch tabaks injectie proces
  • nooit te veel of te weinig tabak in uw sigaretten komt.
  • Snelheid – De machine werkt zeer vlot

Andere opties:

Als u ervoor kiest om zelf sigaretten te gaan maken, dan heeft u meerdere opties: U kunt kiezen voor allerlei andere apparaten, zowel handmatig (denk aan de apparaten van Mascotte, Gizeh en natuurlijk ook ZORR Powermatic) als automatisch. Denk hierbij aan de apparaten van Poweroll, Golden Rainbow en vele andere merken.. Gaat u echter op langere termijn sigaretten maken, dan zal u altijd uitkomen op de Zorr Powermatic sigarettenmakers.
Dit zijn de beste, en meest stabiele apparaten op de markt. Het enige serieuze alternatief voor de Powermatic 2 plus, id de Powermatic 3 Plus. Dit is de grote broer van de 2+  en is uitgevoerd met een groot tabaksreservoir en 3 motoren die de tabak automatisch verdelen. Het nadeel van deze machine is dat deze een stuk duurder is in aanschaf prijs.

 

Conclusie:

De Powermatic 2 Plus is ook in 2020 nog steeds DE Beste sigarettenmaker die in Nederland en Belgie verkrijgbaar is. De kwaliteit van de gemaakte sigaretten is ongevenaard, het apparaat werkt heel snel en eenvoudig, en de machine is niet kapot te krijgen. Met een aanschafprijs van 84,95 bij sigarettenmakershop.nl is de machine goedkoop te noemen. De enige echte concurent van de Powermatic 2 is zijn grotere broer; de Powermatic 3 Plus.

 

 

 

 

 

http://artpacks.nl