World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Wat is the bitcoin revolution, werkt het wel en kan jij je geld terug krijgen?

 

Veel mensen vragen zich af of the bitcoin revolution betrouwbaar is. Naarmate de lijst van beschikbare cryptocvaluta’s is gegroeid, is de lijst van beschikbare cryptocvaluta’s gegroeid, evenals het aantal manieren waarop je kunt handelen – en zelfs leren handelen. De Bitcoin revolution is naar voren gekomen als de nieuwste online handelssteun voor degenen die op zoek zijn naar een voorsprong op de curve. Voordat we ons verdiepen in deze website en belangrijke vragen beantwoorden zoals “is Bitcoin Revolution betrouwbaar?”, is het belangrijk om erop te wijzen dat dit geen traditionele handelssite is.

Als je bijvoorbeeld naar de site eToro kijkt, zul je zien dat je naar wens kunt storten, transacties kunt uitvoeren en je winst kunt opnemen. Hoewel Bitcoin Revolution een soortgelijke service biedt, is het niet precies hetzelfde. 

Bitcoin revolution betrouwbaar: Wie zit er achter de Bitcoin Revolutie?

Er is niet per se een team achter Bitcoin Revolution. Er is echter wel een netwerk van makelaarssites en een van de toonaangevende handelsplatformen in de sector. Simpel gezegd, wanneer je een account aanmaakt bij Bitcoin Revolution, krijg je een account toegewezen bij een van haar partners, zoals EuropeFX. Deze aanvullende rekening is waar al je transacties zullen worden uitgevoerd. Je hoeft het Bitcoin Revolution platform echter niet te verlaten om de transacties uit te voeren.

Naast een netwerk van brokers die helpen om dit platform van stroom te voorzien, krijg je ook toegang tot MetaTrader 4. MT4 is een vertrouwd en veilig handelsplatform en maakt het mogelijk om in real time in tientallen markten te beleggen. In werkelijkheid maakt het niet echt uit wie of wat er achter Bitcoin Revolution zit. Door het combineren van de handelsrobot met een netwerk van brokers en MT4 live, heeft deze site het makkelijker gemaakt voor beginners om te investeren in cryptos.

Hoe werkt de software van Bitcoin Revolution en is bitcoin revolution betrouwbaar?

In eenvoudige termen gebruikt de software van deze site complexe algoritmes om marktsignalen te lezen en transacties uit te voeren. Met andere woorden, de software scant alle beschikbare informatie over een bepaalde cryptocvaluta (d.w.z. Bitcoin/BTC) om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Het voordeel hiervan is dat je een storting kunt doen, een bedrag kunt opgeven om te handelen en het systeem kunt verlaten om alles voor je te regelen. Volgens Bitcoin Revolution ligt de software 0,01 seconde voor op de markt. Dit betekent dat het signalen kan interpreteren en BTC een seconde voor de meerderheid van de markt kan kopen/verkopen.

Iedereen die de investeringen kent, zal het belang hiervan begrijpen. Net als bij weddenschapskansen zal de prijs van elke cryptocvaluta bewegen op basis van hoe populair deze is. Door een fractie van een seconde voor de massa te blijven, beweert Bitcoin Revolution dat het de beste prijzen kan bereiken. De site zegt dat de handelsrobot 99,4% accuraat is. Daarom zal in theorie bijna elke handel die de software maakt, de juiste keuze zijn.

Een laatste kenmerk is de handelssignalen optie. Als je een meer hands-on aanpak wilt, kun je ervoor kiezen om handelssignalen te ontvangen. Hoewel de software zelf is ontworpen om deze signalen te lezen, kun je ze ook gebruiken om je eigen oordeel te vormen en, indien nodig, in te grijpen en handel te starten/stoppen.