World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Wat is er belangrijk bij de keuze van een restaurant

Keuze voor goede sfeer van een restaurant

Onlangs is er een nieuw restaurant in ons dorp gekomen. Het ziet er wel gezellig uit, maar of het een goed restaurant is, ik heb geen idee. Ze sdverteren veel en ik kwam op hun website via zaalverhuur arnhem. Dus ben ik eens gaan onderzoeken waaraan een goed restaurant nou moet voldoen. En dat is eigenlijk best wel veel. Er zijn ook grote verschillen als het gaat om meningen over service, kwaliteit, sfeer e.d. Maar duidelijk is dat men de kwaliteit en smakelijkheid van het eten het belangrijkste vindt, daarna de service en dan pas de sfeer in het restaurant.

De wensen van een gast van een restaurant

Ik vond ook een onderzoek wat is verricht onder gasten die regelmatig een restaurant bezoeken. Wat vinden zij het belangrijkst? Met stip op 1 is dat de keuze van de gerechten en de kaart. Dat ligt voor de hand. Het restaurant wat wij willen gaan bezoeken heet Bij Welling in Duiven en ik heb hun kaart al bekeken. Het zag er goed uit! Op de tweede plaats staat de bediening. Als de bediening slecht is, dan is dat voor een restaurant dus een slechte zaak. Ik snap dat wel, als ik een wijntje bestel en ik moet er een half uur op wachten, irriteert mij dat ook. Of onvriendelijk personeel, ook zo vervelend. Op de derde plek staat de prijs.

De meerwaarden

Na de kaart, de bediening en prijs komen er onderwerpen aan de orde die eigenlijk de meerwaarde van het restaurant bepalen. Op 4 staat de locatie. Mensen zijn dus niet echt bereid ver te rijden naar een restaurant, maar zien deze het liefst om de hoek. Dan volgt parkeren. Herkenbaar. De herkomst van de producten vindt men ook belangrijk, evenals de mogelijkheid om vegetarische gerechten te bestellen. Tot slot worden er kinderfaciliteiten genoemd. Die zijn inderdaad erg handig.