World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Voel je goed op de werkvloer

Wil jij nieuwe stappen zetten in je loopbaan, maar heb je geen idee hoe of wat en kan je er met je werkgever moelijk over praten? Dan is loopbaanbegeleiding een goede stap voor jou. Deze stap kun je zetten met een goed bureau zoals carrièrepoort. Zij werken landelijk met aangesloten loopbaancoaches.

Maar wat is loopbaanbegeleiding en hoe belangrijk is het voor je carrière? Dit is een goede vraag. Vooropgesteld kan loopbaanbegeleiding nooit kwaad en is het altijd juist positief voor je loopbaan. Je kan tot nieuwe inzichten komen door middel van coachingsessies of via testen kom je achter dingen van jezelf waar je nooit zo bij stil stond. Een belangrijke graadmeter voor je carrière is hoe je over komt op andere mensen, zowel verbaal als non-verbaal. Een coach kan je helpen je hier bewust van te worden en hier stappen mee te zetten. Dit is maar één van de enkele voorbeelden waarom het waardevol voor je carrière is.

Outplacement is ook een dienst die wordt aangeboden. Dit is begeleiding van werk naar werk. Belangrijk om te vermelden is dat er zogenoemde ondernemers trajecten zijn. Een coach helpt je bij je idee en werkt dit samen met jou verder uit. Belangrijker nog wel is om goed te toetsen hoe levensvatbaar het idee is. Carrièrepoort heeft meerdere oud ondernemers in dienst die zogezegd weten van de klappen van de zweep. Uiteraard kan je ook van loondienst in loondienst blijven. Samen met je coach zoek je een nieuwe werkgever en zoek je een vacature die jou goed past.

Outplacement kan je het beste snel starten zodat jij snel lekker in je vel zit met een passende baan. Benieuwd hoe Carrièrepoort precies helpt om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem contact met Carrièrepoort op. Wij denken graag mee, doordeweeks tot 5 uur zijn wij te bereiken 010 – 785 71 78.

http://carrierepoort.nl

Related Posts

Eilandhoppen in Griekenland

Weet jij wat nu echt lekker is?

De zoektocht naar lekkere chocolade relatiegeschenken