World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Vespa S snor

De Vespa S snor- en bromscooter dateert alweer uit 2008. Hoewel het een fijne en wendbare scooter is om op te rijden vond fabrikant Piaggio het tijd voor een nieuw model. Dat is de Vespa Sprint geworden. De modellen lijken behoorlijk veel op elkaar maar er zijn wel degelijk verschillen. Als je interesse hebt naar een Vespa S snorfiets of bromfiets is het verstandig om eens de nieuwe Vespa Sprint scooter te bekijken. En als je reeds een Vespa S snorscooter of bromscooter bezit kun je die nog steeds goed onderhouden met accessoires en onderdelen in de scooter onderdelen shop.

 

Vespa S snor- en bromfiets of de Vespa Sprint?

Je moet even goed knipperen maar ze zien er toch echt anders uit. Net als de Vespa S snorfiets en bromfiets is de opvolger Vespa Sprint ook verkrijgbaar in een 50cc variant met maximaal 25km/u of 45 km/u. Er is ook een 125cc Vespa Sprint verkrijgbaar maar daar heb je een motorrijbewijs voor nodig.

 

Bij het uiterlijk van de nieuwe Vespa Sprint en de Vespa S snorscooter en bromscooter schuilt het verschil in de details. De nieuwe versie heeft lampen en een zadel die meer zijn afgerond in vergelijking met het oude type. De richtingaanwijzers zijn wat langer geworden en er zijn meer details van chroom waar te nemen.

 

Onder de kap zijn er ook verschillen te ontdekken. Zowel de Vespa S snorfiets en bromfiets als de nieuwe Vespa Sprint beschikken over een 50cc motor. Een aantal technieken zijn bij het nieuwe model overgenomen van de Vespa 946, een hoogwaardige motorscooter. Denk bijvoorbeeld aan gevlochten remkabels voor een krachtige druk op de remmen. Dat is zeker voor dit sportieve model een voordeel.

 

Onderdelen en accessoires voor de Vespa S snorfiets en bromfiets

Je hoeft als bezitter van de Vespa S niet direct jaloers te zijn, ook voor de Vespa S snor– en bromscooter zijn volop accessoires en onderdelen verkrijgbaar. Wat dacht je van een prachtig bagagerek van chroom? Of een splinternieuwe buddyseat? Als je een beetje handig bent kun je zelf jouw Vespa S snorscooter of bromscooter in perfecte staat houden. Kijk voor alle accessoires en onderdelen in de scooter onderdelen webshop.

Related Posts

Wat is the bitcoin revolution, werkt het wel en kan jij je geld terug krijgen?

Waar worden barcodes voor gebruikt?

Koffie uit Veenendaal van Koffiemasters