World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Snackbakjes voor je nieuwe snackbar

Er worden wekelijks meer dan tien nieuwe snackbars geopend. Die moeten allemaal voorzien worden van meubels, een keuken, frituur natuurlijk, maar ook bakjes, zakjes en doosjes moeten voorradig zijn. Hoe verpak je snacks op een goede manier?

Patat in een puntzak of een plat bakje

Allereerst moet je weten of jouw gefrituurde aardappels patat heten of friet. Want daar is nog niet zomaar iedereen het mee eens. Serveren kun je patat in een mooie en typische puntzak met een goede klodder mayonaise. De klant heeft echter meer gemak van platte frietbakjes. Dat is de afweging die je moet maken.

Hamburgerbakjes met eigen opdruk

Hoe cool is het om een eigen burger te hebben? Zo een die je krijgt geserveerd in hamburgerbakjes met opdruk! Speciale hamburgerbakjes zijn vetwerend en blijven heel zodat overtollige saus of sla in het bakje achterblijft.

Frituur goed schoonhouden

Deze tip willen we je niet onthouden. Het is zeer belangrijk dat de frituur goed schoon blijft. Als het vet eenmaal viezig wordt dient het onmiddellijk vervangen te worden. Anders krijg je binnen de kortste keren al klachten en dat doet je naam geen goed.

https://www.remmertdekker.nl/site/nl