World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Mobiele cocktailbar

Mobiele cocktailbar

Maak uw evenement compleet met een cocktailbar van cocktailbar.nl! Onze ervaren cocktailshakers maken live voor u de lekkerste cocktails, terwijl u geniet van uw feest. Cocktails maken een feestelijk moment namelijk nóg bruisender. Of het nu om een personeelsfeest of om een beurs gaat, met een cocktailbar boekt u altijd succes. Laat u verrassen door de service van Cocktailbar.nl door een mobiele cocktailbar te huren!

Mobiele cocktailbar met de lekkerste mixjes

Het vaste team van Cocktailbar.nl bestaat uit twintig ervaren cocktailshakers die een goede opleiding achter de rug hebben. De cocktailshakers brengen entertainment op ieder soort feest en worden regelmatig ingehuurd op privéfeesten, door clubs en door discotheken. Zij shaken zonder moeite de populairste cocktails voor u zoals de Mojito, Strawberry Daiquiri, Cosmopolitan, Caipirihna en de Long island ice tea.

Een mobiele cocktailbar gooit hoge ogen!

Met een bar van Cocktailbar.nl gooit u gegarandeerd hoge ogen. Onze bars beschikken namelijk over een strak design en zijn voorzien van maar liefst 25.000 kleuren LED-verlichting! Bij een aantal van onze bars zijn bovendien schitterende schermen ingebouwd, die het voor een bedrijfsevent mogelijk maken om uw logo of naam af te beelden. Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf, wat betekent dat wij alles voor u regelen. U kunt zorgeloos genieten van uw feestje, wij maken er een succes van!

Meer informatie

Bent u enthousiast en wilt u een mobiele cocktailbar huren voor uw evenement? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen of het contactformulier invullen voor meer informatie. Ook kunt u bellen naar 024-3572761. Cocktailbar.nl is dé cocktailsensatie op uw locatie!

https://www.cocktailbar.nl/