World Pepper
Image default
Travel

Glamping Nederland

Het zou een understatement zijn te zeggen dat 2020 een ongebruikelijk jaar was. Toch was er te midden van alle ontwikkeling één ding dat onveranderd bleef: het blijft belangrijk om tijd door te brengen met je dierbaren.

Vorig jaar was als gevolg van het vele thuiswerken de behoefte om er even uit te gaan nog groter dan normaal. Omdat we niet naar de gebruikelijke (verre) vakantiebestemmingen konden gingen we op zoek naar alternatieven. Daardoor ontdekten veel mensen Nederland als vakantiebestemming. Verrassing! Je hoeft de grens niet over voor een gevoel van luxe en vrijheid. Ga gewoon naar de glamping in Nederland.

Bijzonder overnachten

Glamping is een bijzondere vorm van overnachten. Het is geen hotel, het is geen kamperen, maar iets er tussen in. Maar denk niet dat glamping een compromis is, het tegendeel is waar. Glamping biedt alle vrijheid van het kamperen, gecombineerd met de luxe en het comfort van een hotel of B&B. Kies voor geheel gemeubileerde safaritent (met meubilair), een lodge, cottage of zelfs een boomhut of tipi. Met glamping maak je jullie vakantie extra bijzonder.

Bovendien is glamping helemaal coronaproof!

Glamping kan overal in Nederland

Wil je een bezoek aan Amsterdam combineren met een bezoek aan de bloembollenvelden of de kaasmarkt van Alkmaar? Of houden jullie meer van de heuvels in Limburg? Hebben jullie een voorkeur voor de bossen en heidevelden van de Veluwe, of juist van de enorme zandverstuivingen van de Loonse en Drunense Duinen (de Brabantse Sahara ).

Of wil je het allemaal? Dan organiseer je toch gewoon een rondreis door Nederland waarbij je van glamping naar glamping trekt?

Wanneer je lekker in Nederland op vakantie gaat kun je alle kanten op. En ja, je kunt ook overal een glamping vinden waar je verblijf tot in de puntjes verzorgd is.

Boek direct een glamping in Nederland

Hebben jullie ook al zo’n zin in de vakantie? Boek dan je direct je glamping in Nederland via www.glampings.com. In een paar klikken heb je de glampings die perfect bij jullie passen bij elkaar. Check de beschikbaarheid en boek direct jullie vakantie.

Related Posts

Explore the Best Beaches around Barcelona in a Hire Car