World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Eilandhoppen in Griekenland

Veel mensen zijn in de afgelopen jaren helemaal verliefd geworden op alle kleine Griekse eilandjes. Het zijn er dan ook ontzettend veel, en ze hebben allemaal hun eigen charme. Het is dan ook niet gek dat deze eilanden regelmatig worden gebruikt als decor voor diverse films en series. De witte huisjes in combinatie met een prachtige helderblauwe zee en witte stranden zien er schitterend uit. 

Wanneer je van plan bent een eiland te bezoeken in Griekenland, is het verstandig je hier eerst goed in te verdiepen. Het ene eiland heeft namelijk veel meer dingen te doen dan het andere eiland. Wanneer je van plant bent om meerdere weken op vakantie te gaan, is de kans groot dat je het eiland al helemaal gezien hebt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om in Griekenland te gaan eilandhoppen. Dit is niet alleen superleuk, maar zo zie je ook nog eens meerdere bestemmingen tijdens een vakantie. Je gaat dan per boot steeds door naar een volgend eiland. 

 

Vakantie Kreta is een van de populairste eilandbestemmingen in Griekeland. Vooral onder jongeren is dit een erg populaire bestemming. Dit komt met name door de levendige uitgaanscultuur die er heerst. Een vakantie naar Kreta kan prima gecombineerd worden met een bezoekje aan Kos stad. Je kunt hier heerlijk zonnen aan een van de mooie stranden en het eiland leent zich perfect voor lange fietstochten. 

 

Je kunt Griekenland het beste bezoeken in de periode van mei tot en met september. In deze maanden is het er niet te koud, maar ook zeker niet te warm. Vooral niet op de eilanden, aangezien het hier vaak een beetje waait. In de maanden hierna waait het vaak veel harder en boten varen dan ook minder frequent. Om te eilandhoppen kun je dan dus beter niet naar Griekenland gaan. Ga snel eens een keertje genieten van de heerlijke Griekse drankjes op een prachtig eiland! 

https://vakantiegriekenland.nl