World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Dozen in meer dan 2.500 formaten

Bij de Dozenhal beschikken ze over ruim 2.500 formaten dozen die altijd direct voor u op voorraad zijn. Elke doos is van karton, waardoor u ook nog eens verantwoord kiest en het milieu in gedachten houdt Plaatst u uw bestelling vandaag? Dan wordt de bestelling hoogst waarschijnlijk morgen al op de gewenste locatie geleverd. Of u nou een grote of een kleinere doos wilt bestellen, met de dozenzoeker dia op de website te vinden is, heeft u altijd de geschikte match voor een doos op maat. U hoeft enkel de gewenste maten door te geven en dan verschijnt er een overzicht met de producten die bij uw wensen passen. De bestelling aanvragen gaat simpel en snel online en u weet altijd waar u aan toe bent doordat u uw persoonlijke offerte binnen één werkdag ontvangt in uw postvak.

Dozen van de Dozenhal

Als u kiest voor kartonnen dozen of andere verpakkingsmaterialen, dan moet u bij de Dozenhal zijn. De dozenhal is een leverancier en heeft geschikte doosjes en producten voor iedereen. Met ruim 6 hallen en 2.500 verschillende formaten, zit er altijd iets geschikts bij. De Dozenhal bestaat al sinds 1978 en is gevestigd in Ermelo. Met meer dan vijfendertig jaar ervaring laadt de Dozenhal zien dat zij veel waarde hechten aan duurzaamheid van de producten en de service naar klanten – want naast dat de bestelling snel wordt geleverd, wordt uw bestelling altijd geleverd met hun eigen transport.

Inkoop

Heeft u nog één of meerdere verpakkingsmaterialen over die hergebruikt kunnen worden? De Dozenhal is ook bereid om uw verpakkingsmaterialen in te kopen. Elke doos moet wel voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen – bijvoorbeeld dat de doos niet nat of kapot is geworden tijdens het gebruik. Echter is het geen enkel probleem als er een bedrukking op de doos staat. De Dozenhal is geïnteresseerd in zowel gebruikte als nieuwe materialen. De verpakkingsmaterialen worden al vanaf 10 pallets ingekocht bij de Dozenhal maar zij kopen het liefst grote aantallen in om de transportkosten en de vervuiling van het transporteren zo laag mogelijk te houden in verband met het milieu.

Related Posts

Wat zijn whey eiwitten eigenlijk?

Wijn op de juiste temperatuur

Kwalitatieve links voor uw webshop