World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

De kosten van een paard

Er zijn genoeg mensen in Nederland die een eigen paard of pony in de wei hebben staan. Ook maneges doen het goed op het moment. Zo wordt er gereden bij veel rijverenigingen, maar ook in de eigen omgeving of in de wei wordt gebruik gemaakt van het zadel. Desondanks is de manege voor velen toch wel de favoriete plek om de paardensport uit te oefenen.

Helaas is het toch wel prijzig om de paardensport uit te kunnen voeren. Zo wordt er per persoon ongeveer 1500 euro uitgegeven aan de verzorging en voeding van het paard, maar ook aan het geld voor het lidmaatschap en de lessen. Ongeveer wordt er per jaar door iedereen in Nederland 700 miljoen euro uitgegeven. Dat is een zeer groot bedrag, en houdt ook in dat niet iedereen in staat is dit bedrag op te hoesten.

Wanneer je dan wel een eigen paard hebt zal je deze soms ook moeten vervoeren, zoals bijvoorbeeld voor naar de veearts of naar een wedstrijd. Dit kan je natuurlijk niet zomaar met een simpele aanhangwagen doen. Voor de transport van paarden zijn er speciale paardentrailers, deze zullen ook flink wat kosten. Daarom kan je kiezen om een tweedehands trailer te kopen, maar dit is ook nog best duur. Ook kun je besluiten om een paardentrailer te huren, wanneer uw paard vervoerd moet worden. Een paardentrailer is wel een erg hoog en lang voertuig die je achter jouw auto hangt en hierdoor zal je achter jouw paardentrailer slecht zicht hebben. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar hoeft geen groot probleem te zijn, je kan namelijk besluiten om een achteruitrijcamerate kopen.  Er zijn verschillende achteruitrijcamera´s en het verschilt per trailer camera welke voor jou geschikt is, maar er zijn genoeg bedrijven die deze camera aanbieden en u hier over kunnen adviseren. Een achteruitrijcamera draadloos, of een achteruitrijcamera met bedrading het is allemaal mogelijk. Zo kan je in ieder geval zo veilig mogelijk de weg op samen met jouw paard.

 

 

http://www.vanzwitserland.nl

Related Posts

Better performance in the right working environment

Vespa S snor

Webdesign bureau