World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Catering is meer dan alleen hapjes bezorgen

Wanneer u denkt aan catering dan heeft u wellicht ook het beeld van de cateraar die de hapjes komt bezorgen aan huis en u een smakelijke voortzetting wenst. Een cateraar heeft vaak een assortiment op maat en brengt dit bij u thuis waardoor u niets hoeft te regelen voor uw feestje. Natuurlijk een erg handige service die steeds breder wordt toegepast in de praktijk. In de omgeving Arnhem is dit concept voor de catering verder uitgebreid door een unieke dienstverlener die de catering tot een waar feestje maakt. Een full service cateringservice waar je naast het eten en de drank ook meer kunt laten verzorgen.

Completer en nog minder te regelen

Jazeker dat is wat deze cateraar doet een completer product leveren waarbij u minder hoeft te regelen en de gasten van het feestje de festiviteit niet snel zullen vergeten. Bovendien is de cateraar uniek door de vele mogelijkheden in het assortiment. Naast een buffet, brunch, BBQ of wat niet meer kun je hier ook allerlei producten huren. Van springkussen tot dj of Bierfiets alles is mogelijk. Ook als cateraar in Oosterbeek, Velp en Rheden actief. Bovendien altijd een snelle service waarbij alles netjes wordt neergezet en opgehaald.

Ook voor een bedrijfsfeestje

Wanneer u een bedrijf heeft en binnenkort een bedrijfsfeestje of bedrijfsborrel wilt regelen. De catering van Welling regelt alles voor u. Heeft u in de avond een vergadering maar wilt u een buffet dan is dit ook snel geregeld. Ook voor een klanten dag kunt u gebruik maken van de diensten van de cateraar want naast de hapjes en de drankjes is er continue bediening aanwezig en zullen uw klanten culinair niet te kort komen. Kortom een cateraar is tegenwoordig meer dan alleen een bezorger voor hapjes. Wil je een feest of evenement tot inde puntjes laten verzorgen dan kan dat bij Welling Catering.

Related Posts

Weet jij wat nu echt lekker is?

Eastern Plaza: memorabel genieten met een oosterse tint

Better performance in the right working environment