World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Alles wat u nodig heeft voor uw restaurant vindt u bij de horeca groothandel!

Ik ben laatst op zoektocht geweest om een goede horeca groothandel te vinden. Sinds 2017 heb ik een tapasbar en deze loopt op rolletjes. Alleen de apparatuur die ik toen heb ingekocht waren tweedehands, omdat ik toen het geld nog niet had om High-tech spullen te kopen. Nu ik een jaar in business ben, gaat alles vlekkeloos en verdien ik genoeg om mijn oude apparatuur te vervangen. Alleen het bedrijf waar ik deze spullen had gehaald, bestond helaas niet meer toen ik op het internet keek. Dus moest ik op zoek naar een ander groothandel waar ik keukenapparatuur en andere dingen kon vinden.

Horeca groothandel Heuvel horeca

Ik begon in de omgeving te zoeken naar een horeca groothandel in de buurt. Maar helaas zijn alle goed groothandels verder weg, dan waar ik mijn restaurant heb. Dus moest ik op het internet gaan kijken of er een groothandel was die producten en apparatuur kon bezorgen. Gelukkig kwam ik snel op de website van Heuvel horeca terecht. Zij verkochten echt van alles en nog wat voor in de horeca! Van keukenapparatuur tot bepaalde veilige werkkleding om te dragen! Er waren zoveel producten te zien en ze zagen er ook allemaal goed uit! Ik zag ook dat ze alle producten bij het restaurant konden bezorgen. Dit vond ik ideaal en hebt dus meteen de producten besteld die ik wou. Ik merkte dat de prijzen van de producten mij ook mee vielen vergeleken met andere bedrijven.

De levering van de producten

Na ongeveer een paar werkdagen kwam er een busje met alle producten die ik had gekocht bij Heuvel horeca. Een paar werknemers van hen kwamen mij helpen om de producten in het restaurant te krijgen. Daarna hielpen ze mij ook om alles te installeren en te kijken of er niks kapot was. De service was erg goed. Ik had niet verwacht dat ze mij zouden helpen met alles. De werknemers ging ook niet weg totdat alles helemaal goed was. Super kwaliteit van een bedrijf, vind ik!

Contact

Bent u ook benieuwd naar de producten van Heuvel horeca? Bekijk dan de website www.heuvelhoreca.nl voor meer informatie over de producten en diensten.

 

Related Posts

Mijn ervaring met een ooglidcorrectie bij Ooglift

Correcties voor ogen en borsten

Voel je goed op de werkvloer