World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Voedingsrepen om af te vallen

Afvallen is tegenwoordig steeds moeilijker. De afname van wat de consument weet over de ingenomen voedingsstoffen maakt het moeilijk om eetpatronen op orde te krijgen. Het is belangrijk een caloriearm dieet te gebruiken zonder verlies van de juiste voedingsstoffen. iSANO biedt hiervoor een oplossing. 

Werking van ISANO repen

ISANO biedt verschillende soorten repen aan die tienmaal per dag ingenomen moeten worden. Deze repen staan gelijk aan ongeveer 1000kcal en verzorgen alle dagelijkse behoeften als je gaat kijken naar voedingsstoffen. Het normale probleem bij caloriearme diëten is dat er te weinig voedingsstoffen tot zich worden genomen. Dit zorgt ervoor dat voornamelijk de spiermassa afgebroken wordt, waardoor uiteindelijk wel het streefgewicht behaald kan worden maar niet het uiteindelijke doel. Met ISANO repen wordt ervoor gezorgd dat je een caloriearm dieet hebt in combinatie met de juiste voedingstoffen. Hierdoor wordt de spiermassa niet afgebroken, maar het vet wel. 

De productmogelijkheden

ISANO biedt vier mogelijkheden in haar producten. Er zijn namelijk verschillende smaken in de repen en iedere reep biedt qua resultaat dezelfde mogelijkheden. Het grote verschil is voornamelijk in de smaak. Zo is er de smaak appel, die afgeleid is van een veganistisch idee. De smaak chocola, waarbij echte Zwitserse chocola gebruikt wordt, de klassieke smaak waar ISANO mee begonnen is en als laatste de veganistische smaak voor de toename in veganisten in Nederland en omstreken. Alle smaken bieden dezelfde oplossing, maar verschillen wel in prijsklasse. Dit heeft te maken met de productiekosten van de repen. Ben jij zelf ook aan het afvallen, of ben je van plan om te gaan afvallen? Weet je niet goed waar je moet beginnen of ben je tevergeefs? Bekijk dan snel de website van ISANO voor alle mogelijkheden!

Related Posts

Mobiele cocktailbar

Wat zijn whey eiwitten eigenlijk?

Catering is meer dan alleen hapjes bezorgen