Topservice voor, tijdens en nadat u een dampkap gaat kopen

Published by: 0

Het is een goed idee om een dampkast te kopen bij de specialist in keukenapparatuur: Elektro Lommelen. Het vakkundige personeel voorziet u van de beste service rondom al de verschillende producten die zij aanbieden. Heeft u ergens vragen over? Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken omdat het lastig vindt een keuze te maken? Zij staan voor u klaar. Misschien is de Novy dampkap wel iets voor u. Krijgt u uw dampkap niet zelf mee naar huis? Maak dan gebruik van de transportservice. En als er iets stuk gaat, dan staan de herstellers binnen de kortste keren bij u voor de deur om uw apparaat te herstellen.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

Voor het bevorderen van een dampkast zijn verschillende accessoires nodig. Deze accessoires zijn essentieel als u een nieuwe dampkast gaat kopen. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Koop een efficiënte dampkap van Novy bij Elektro Lommelen. U kunt er dan zeker van zijn dat de dampkap die u gaat kopen geproduceerd is door een Belgische fabrikant met meer dan 100 jaar ervaring. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.