Refurbished iPhone 6 is dat echt goedkoop?

Published by: 0

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement

Als je een iPhone 6 wilt kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone 6 te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone 6 bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement.

Geen negatieve BKR-registratie in Nederland

In Nederlands is sinds 1 mei 2017 de telecomwet verandert. Dit heeft ervoor gezorgd dat telecomproviders niet ‘zomaar’ meer een abonnement af mogen sluiten. Ze zijn nu verplicht om te controleren of een consument het abonnement daadwerkelijk wel kan betalen. Dit wordt getoetst aan de hand van een krediet check. Dit heb je niet bij het kopen van een los refurbished toestel. Of zo’n soort reglement in de toekomst ook in België wordt gebruikt kan natuurlijk niet met zekerheid worden gezegd. Mocht dit wel zo zijn dan weet je nu al dat het kopen van een iPhone 6 64GB wit als los toestel bij Forza Refurbished niet alleen financieel aantrekkelijk is maar ook verstandiger is.

Voor ieder budget een gradering

Dankzij de verschillende productcondities van Forza Refurbished kunnen we voor ieder budget een bijpassend toestel leveren. Zo heb je de keuze uit een refurbished iPhone met bijvoorbeeld een Remarketed, A-grade of B-grade product conditie. Van deze productcondities is de remarketed variant de hoogste kwaliteit, gevolgd door de A- en B-grade. Wil je meer weten over alle voordelen van refurbished? Bekijk dan de ‘Wat is refurbished’ pagina van Forza Refurbished.

Als laatste

Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie. Tevens vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen en dat met de allerbeste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/6/