World Pepper
Image default
Business / Food and Related Products

Op naar de toekomst met wegwerpbekers

 

Een sensationele titel, inderdaad, maar wegwerpbekers, met in het bijzonder koffiebekers, zijn helemaal futureproof. Wanneer je van jouw koffie, thee of ander warm drankje wilt genieten, wil je natuurlijk wel hoge kwaliteit cups hebben. Mokken, glazen en alternatieven zijn prima voor thuis, maar op kantoor is het bijna niet te doen. Wie doet namelijk de afwas aan het einde van de dag? Als je van 100% recyclebare cups gebruikmaakt, loop je niet tegen dit probleem aan.

Geschikt voor iedere gelegenheid

Koffiebekers zijn geschikt voor iedere gelegenheid en voor ieder evenement. Zo zijn ze te gebruiken op de werkvloer, maar zijn ze ook ideaal voor evenementen. De bekers zijn vaak in grote oplage te bestellen, zijn niet duur én je bent er weer makkelijk vanaf.

Te vinden op iedere werkvloer

Tegenwoordig heeft bijna ieder modern kantoor wel wegwerpbekers. Van de goedkope plastic en kartonnen varianten tot de mooi vormgegeven cups, inclusief een hip dekseltje voor onderweg. De bekers zijn te gebruiken voor iedere gelegenheid en voor zowel warme of koude dranken. Ze passen op vrijwel iedere cuphouder en op elk koffiezetapparaat. Hiermee hebt u nooit problemen met formaten die niet passen.

Bedrukken

Je staat er misschien niet bij stil, maar de wegwerpbekers zijn ook een ideaal promotiemateriaal. Zo kun je jouw visuele branding flink kracht bijzetten door jouw bedrijfslogo te laten bedrukken op de cups. Onbewust slaat het brein dit namelijk op, waardoor de associatie bij een volgende impressie snel gemaakt is. Op het moment dat ieder een een kopje warm drinken komt halen vormt er een gratis vorm van marketing.

De juiste leverancier

De juiste leverancier voor deze koffiecups is Koffiebekerbestellen.nl. Hier kun je goedkope cups tegen een vast gereduceerd tarief bestellen, in diverse oplagen. Bekijk de mogelijkheden op de website. Hier treft u behalve plastic en kartonnen bekertjes ook nog eens de juiste toebehoren aan. Denk hierbij aan suikersticks, maar ook aan draagtrays, roerstaafjes en meer.

 

 

 

 

Related Posts

Verandering in wetgeving omtrent arbeid

Catering is meer dan alleen hapjes bezorgen

De installatie van een koelkastje