Liebherr SBSes 7165 is de meest complete koel en vriescombinatie

Published by: 0

De Liebherr SBSes 7165 is de meest complete Liebherr side by side die momenteel verkrijgbaar is. In deze side by side worden alle beschikbare technologieën van Liebherr gecombineerd. Niet alleen koelen en vriezen, maar er zit een echte wijnklimaatkast in deze side by met twee aparte compartimenten. Hierdoor kunt u wijnen bewaren op twee verschillende temperaturen. Tevens is er een Icemaker en wat denk u van BioFresh? Uw voedingswaren kunt u niet alleen langer bewaren, maar de vitamines worden langer vastgehouden. Hierdoor hoeft u jaarlijks minder voedsel weg te gooien. Onderzoek heeft uitgewezen dat u hierdoor € 150 per jaar bespaart. Als we aannemen dat de syde by side 20 jaren meegaat, dan is dit een besparing van € 3000. Voor houdt dit in dat u de investering over de jaren heen met een 2/3 heeft terugverdiend.

Voor het bewaren van wijnen is het belangrijk dat de luchtvochtigheidsgraad voldoende is, zodat de kurken niet uitdrogen. U moet de luchtvochtigheidsgraad meten en dat doet u met een hygrometer. Koopt u bij Koelen en Vriezen uw side by side, dan wordt de hygrometer meegeleverd. Wanneer de luchtvochtigheidsgraad te laag is dient u te gaan ventileren. Hiervoor is een ventilator ingebouwd.

Een Liebherr syde by side mag u niet zelf installeren in Nederland. Indien de side by side niet door een gespecialiseerd installatieteam is geplaatst vervalt de garantie. Dit is dan ook direct de voetangel voor iedereen die een side by side uit Polen heeft gekocht. U weet niet zeker of dit zo is? Als u veel minder heeft betaald, dan kunt u er zeker van zijn dat dit zo is. De kosten voor de installatie zijn namelijk niet opgenomen in de prijs. Op deze manier kan goedkoop duurkoop worden. Zeker als u weet dat er twee compressoren in een side by side zitten. Dit is het duurste onderdeel buiten de stuurcomputer.

Heeft u geen behoefte aan een wijnklimaatkast, dan zij er nog andere side by sides die perfect aan uw wensen voldoen. Deze zijn in het wit, zwart of edelstaal uitgevoerd. Met en zonder Icemaker en BioFresh al naar gelang uw wensen. Maar zoals aangegeven is het verstandig om de BioFresh te nemen, omdat u dit een terugverdienmogelijkheid biedt. Liebherr is de trendsetter op het gebied van koelen en vriezen. Zo bouwt Liebherr ook de kern apparatuur voor diverse bekende merken zoals Miele en Bosch. Sinds 1959 worden er in Nederland Liebherr koelkasten verkocht. In de showroom te Uithoorn kunt u een aantal van deze ‘gouwe ouwe’ apparaten bekijken. Ze doen het nog altijd. Alleen is het energieverbruik en het koelmiddel niet meer toegestaan onder de huidige wetgeving. Maar het geeft wel aan dat deze apparatuur oer degelijk is en dat uw investering zeker rendeert. Doordat u bij Liebherr koopt, bent u doorgaans goedkoper uit, dan een ander merk waarvoor Liebherr de kernapparatuur bouwt. Op het gebied van energiebesparing is Liebherr de markt zover vooruit, dat er eigenlijk een nieuw soort energielabel ontwikkelt zou moeten worden door de EU. Dit weerhoudt Liebherr er niet van om te blijven innoveren. De nieuwste apparatuur die nu op de markt komt is voorbereid op het Internet of things. In de toekomst kunt u een module toevoegen waardoor het apparaat zelf kan aangeven dat het een onderhoudsbeurt nodig heeft als u het prettig vindt uw bestellingen plaatsen bij de supermarkt. Dit zijn allemaal ontwikkelingen die u bij Liebherr kunt waarnemen en als een van de eerste fabrikanten uitgerold ziet worden in de praktijk. Bent u geïnteresseerd in nieuwe technieken? Dan bent welkom in de showroom om deze al te komen bekijken. Tevens krijgt u dan een indruk wat Liebherr nog meer produceert.