Liebherr SBSbs 8673 al te koop bij Koelen & Vriezen

Published by: 0

World-pepper

Liebherr SBSbs 8673, dit is de koel- en vrieskast die onlangs geplaatst is op mijn kot. Ik zit op kot in gebouw waar elke kamer zijn eigen toilet en badkamer heeft en enkel de keuken gemeenschappelijk is. Er zijn 10 kamers, waarvan negen voor een persoon en een voor twee personen. Ik heb een kamer voor een persoon, op de derde verdieping. Omdat ik zo hoog zit, heb ik een prachtig uitzicht over de stad en vooral in de ochtend want dan zie ik de zon opkomen. De mensen die in de andere kamers verblijven in het kot gebouw zijn allemaal heel vriendelijk. Het leuke is ook dat het allemaal heel verschillende mensen zijn met verschillende interesses en zo kom je dus heel wat dingen te weten die je nog niet wist.

Dit vooral tijdens het koken want dat is eigenlijk de enige moment waarop je elkaar kunt zien. We hebben een mooie grote keuken met voldoende kookplaten, wat ook echt wel nodig is als het spits is in de keuken. Aan de keuken is ook een ruimte waar de koelkast en vrieskast staan. Erg genoeg zijn we een aantal weken geleden met deze kasten in pan gevallen. Het was net in de periode van de examens. Dan zijn er niet veel mensen op kot en koken gebeurt niet te veel omdat daar geen tijd voor is. Dus niet veel mensen kijken in de koelkast. Toen ik voor een nacht naar kot kwam omdat ik de volgende dag examen had, rook ik een verschrikkelijke geur in de gang toen ik binnenkwam. Normaal zou ik me niet echt zorgen maken maar deze geur was te overweldigend. Dus ik deed de deur van de keuken open en daar was de geur nog tien keer erger. Dit kon niet normaal zijn, ik wist nog niet wat er lag te rotten maar dat zou ik snel uitvinden want dit was niet te doen. Toen ik dan de deur van de koelkast en de vrieskast opende zag ik het probleem. Ze waren beide kapot, koelde dus niet meer en heel de koelkast was een schimmel. Het beeld staat nog op mijn netvlies gebrand, het was echt zo vies. Ik belde toen direct naar mijn kotbaas en gelukkig was hij toevallig in Antwerpen zodat hij direct kon langskomen. Een half uur later was hij er en toen hij het zag vond ook hij het verschrikkelijk vuil. Hij zag het niet zitten om dit op te kuisen en de koelkast en vrieskast te laten maken dus besloot hij een nieuwe te kopen. We waren even aan het babbelen over welk merk dat vrieskasten en koelkasten verkoopt nu echt kwaliteitsvol is en goede service biedt. Ik vertelde hem dat ik zelf al heel veel goede dingen had gehoord over Liebherr. Niet enkel gehoord trouwens want sinds enkele weken hadden we er zelf ook een gekocht van Liebherr en er kon tot hiertoe niks slecht op aangemerkt worden. Mijn kotbaas zei dat hij wel eens op internet zou kijken. De keer daarna toen ik weer op kot kwam zag ik dat hij mijn raad had opgevolgd en er stond een koel- en vrieskast in een van Liebherr. Hij had de juiste keuze gemaakt. Ik ben er zeker van dat deze heel lang zal meegaan. In ieder geval hoop ik dat we niet meer opnieuw hetzelfde moeten meemaken als met de vorige want die geur en dat zicht van die schimmels wil ik liefst niet een tweede keer ervaren in mijn leven. De andere kotgenoten zijn er ook heel tevreden over. Niet enkel de kwaliteit is goed, maar qua design past het ook perfect.