Kenmerken van LED lampen E27

Published by: 0

World-pepper

LED staat voor Light Emitting Diode en maken gebruik van LED technologie. Een gloeidraad is hierdoor niet meer nodig. LED E27 lampen hebben een schroeffitting en een diameter van 27mm. Deze lampen staan ook bekend als “de dikke fitting lamp”.

 

Lange levensduur met de huidige LED technologie

De LED technologie kenmerkt zich door een lange levensduur. E27 LED Lampen kennen een levensduur van gemiddeld 15.000 tot 40.000 uur. Hoe lang is dat eigenlijk? Als u een lamp 8 uur aan per dag aandoet, is dat meer dan 10 jaar! LED Lampen hebben de mogelijkheid om 80% energie te besparen, in vergelijking met de gewone gloeilamp.

 

E27 LED Lampen zijn milieuvriendelijk en hebben geen chemicaliën. E27 LED Lampen geven realistische kleuren af waardoor u de kleuren ziet zoals ze daadwerkelijk zijn. Een goede kleurweergave van 80-89 Ra is kenmerkend voor deze groep.

 

LED Lampen

De opwarmtijd van een LED lamp = 0. Een LED lamp is direct op vol vermogen.

Spaarlampen hebben zeker 60 seconden de tijd nodig om überhaupt volop licht te kunnen geven (zonder geknipper – als bij een TL buis). LED lampen zijn energiezuinig en verbruikt 7 keer minder stroom dan een ouderwetse gloeilamp en/of halogeen lamp. Dit bespaart niet alleen stroom, maak ook veel euro’s en CO2.

LED lampen zetten stroom, efficiënt om in licht en de lamp zelf wordt niet heet. Je handen branden aan de lamp is daardoor onmogelijk en kunnen daarom ook geen brand veroorzaken. De verspreiding van het licht is uniek en hierdoor zijn donkere plekken op de muur niet meer waarneembaar.

 

CO2 uitstoot

De CO2 uitstoot wordt verminderd doordat de opwekking van stroom 85% minder is. Door de lange levensduur van LED Lampen wordt zeer veel afval bespaart. Het gebruik van LED Lampen kent dus alleen maar voordelen. Led lampen zijn duurder dan ouderwetse gloeilampen maar uw investering is in een mum van tijd terug verdiend.

https://www.leds-depot.be/