Een wijnklimaatkast kopen is nog altijd de beste investering

Published by: 0

World-pepper

Mijn Liebherr wijnklimaatkast kopen bij Cavepromotor is een van de beste aankopen die ik een aantal jaren geleden heb gedaan. Nooit gedacht dat ik dat zou kopen, maar na mijn reis naar Porto is dat idee helemaal veranderd. Voordien had ik thuis wel een paar goede flesjes wijn liggen maar ik had het nog niet nodig gevonden om voor deze flessen de investering te doen om een wijnklimaatkast te kopen. Toen brak echter het moment aan dat ik naar Porto op reis ging. Mijn vrienden hadden me al veel goede verhalen verteld over de porto tastings en ze zeiden me dat ze daar de beste porto ooit gedronken hadden. Vol hoge verwachting vertrok ik op reis en een van de eerste dingen die op mijn agenda stonden was het deelnemen aan zo’n tasting. Het gaat misschien grappig klinken maar die dag van de tasting heeft mijn leven in meerdere opzichten veranderd. Ik zal het verhaal kort vertellen. Het was een mooie zonnige dag toen ik aan het wandelen was naar de port seller. Mijn gastheer waar ik verbleef had me aangeraden om naar een van de port sellers te gaan die beheerd wordt door Portugezen en niet door Engelsen. Toen ik er aankwam stonden er al een paar mensen in de rij voor de rondleiding en je kon kiezen tussen verschillende porto proef concepten. Omdat mijn vrienden me zo’n goede dingen erover hadden verteld dacht ik maar gewoon eens zot te doen en het duurste programma te nemen. Achteraf had ik hier dan absoluut ook geen spijt van! De rondleiding startte en werd gegeven door de vrouw van de eigenaar. Dat was ook nog zoiets leuk aan deze seller. Het was een echt familie gebeuren. Na de rondleiding startte de tasting en heb de beste porto ooit gedronken. De uitleg werd gegeven door de zoon. Tijdens het proeven geraakte ik in gesprek met hem en bleek dat we echt een klik hadden. Om dan een lang verhaal kort te maken hebben we tijdens die reis nog een paar keer afgesproken en mijn hart was niet enkel verkocht geraakt aan de porto maar ook aan hem. We hielden contact. Hij is een paar keer naar mij gekomen en ik naar hem totdat we besloten om samen te gaan wonen en is hij naar hier verhuisd. Nu zijn we getrouwd en runnen we samen onze porto proeverij. Het klinkt misschien raar om dat te doen hier in het noorden, maar het is werkelijk waar een echte hit. Mensen komen van overal naar ons om onze speciale porto te proeven. Een van de dingen die natuurlijk niet mag ontbreken in een porto proeverij is de mogelijkheid om de flessen goed te bewaren en dit doen wij in wijnklimaatkasten. Mijn man en ik zijn beiden van mening dat enkel de beste materialen goed genoeg zijn en daarom hebben we een grondige gezocht naar de beste wijnklimaatkasten. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Cavepromotor en een betere leverancier hadden we ons niet kunnen voorstellen. Alles was tot in de puntjes in orde en we hebben al vaak de vraag van klanten gekregen waar we onze wijnklimaatkasten hebben gekocht. Iedereen vindt ze namelijk heel stijlvol een mooi. Als ik er dan ook nog bij vertel hoe goed de service was dan zijn ook ineens allemaal verkocht. Nu ik er zo over nadenk zou ik eigenlijk eens moeten gaan onderhandelen over een percentje voor al de verkochte wijnklimaatkasten door mijn reclame die ik voor hen maak. Je weet maar nooit. In ieder geval moest ik opnieuw een wijnklimaatkast nodig hebben dan zou ik er absoluut terug eentje bij Cavepromotor kopen.

https://www.cavepromotor.nl