Een pitmaster leert u de allerlekkerste steak te bereiden op de BBQ

Published by: 0

Ziet u het wel zitten om uw gasten tijdens de volgende barbecue die u organiseert te laten genieten van heerlijk steak of spareribs, vers bereid op de barbecue? Een ware pitmaster kan het u leren! Een barbecuemaster wordt u niet zomaar. Door veel te oefenen wordt u vanzelf beter. Als dat u niet snel genoeg gaat voor u, kunt u ook een barbecueworkshop van een echte pitmaster volgen. Wilt u de lekkerste spareribs leren bereiden? Dan kiest u voor een workshop die u daar alles over leert. Bent u juist nog een groentje op het gebied van barbecueën? Natuurlijk zijn er ook genoeg beginnersworkshops. Na het volgen van de workshop kunt u gelijk een BBQ pakket met daarin bijvoorbeeld tomahawk steak bestellen en aan de slag gaan!

Angus vlees: kwalitatief rundvlees waar zelfs de grootste chefs ter wereld gek op zijn

Angus vlees, voor veel mensen heeft het echt iets speciaals. Het is dan ook nét een stukje bijzonderder dan een normale steak. Het oorspronkelijke ras van Angus vlees, staat voornamelijk bekend als Black Angus en afkomstig uit de USA. Het is het bekendste runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.

Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

Wie houdt er nu niet van, een heerlijke barbecue om een warme zomerdag af te sluiten. Wanneer u een barbecue gaat organiseren, is het zeker een goed idee om hierbij te gaan voor een BBQ pakket, waarin u zelfs steak kunt bestellen voor op de barbecue. U kunt een dergelijk pakket namelijk geheel zelf samenstellen. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!